Juridische hulp bij uw scheiding
Bel vrijblijvend: 043 - 799 99 26
Home > Echtscheidingsbemiddeling
Mediation in Maastricht Echtscheidingsbemiddeling

Echtscheidingsbemiddeling

Een scheiding kan erg vervelend voor de partners of kinderen zijn. Echtscheidingsbemiddeling bij ons advocatenkantoor in Maastricht kan uitkomst bieden. Wij zorgen er met behulp van een onafhankelijke bemiddelaar voor dat er afspraken tussen beide partijen worden gemaakt.

Onder begeleiding van een ervaren professional gaan u en uw voormalige partner op zoek naar duurzame oplossingen. Onze bemiddelaar helpt jullie om over drempels heen te stappen. Nadat er is onderhandeld over afspraken, worden deze schriftelijk vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Waarom kiezen voor echtscheidingsbemiddeling?

Bemiddeling, ook wel mediation genoemd, heeft veel voordelen. Als beide partners het eens zijn over hoe de scheiding moet verlopen, kan de scheiding sneller plaatsvinden. Op deze manier ontstaan minder kosten.

Onze bemiddelaar maakt mediation mogelijk door een setting te creëren waarbij duidelijke en eerlijke afspraken worden gemaakt.

Onze advocaten in Maastricht letten bij echtscheidingsbemiddeling op wettelijke correctheid van afspraken en eventuele fiscale gevolgen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Contact met onze bemiddelaar in Maastricht

Wilt u in de regio Maastricht meer weten over een echtscheidingsbemiddeling? Maak dan nu een afspraak bij ons. U kunt ons telefonisch bereiken. U kunt er ook voor kiezen om digitaal een afspraak te maken door het contactformulier in te vullen.