Juridische hulp bij uw scheiding
Bel vrijblijvend: 043 - 799 99 26
Home > Echtscheidingsprocedure
Scheiden in Maastricht Echtscheidingsprocedure

Echtscheidingsprocedure in Maastricht

Begint u binnenkort een echtscheidingsprocedure? Ons advocatenkantoor uit Maastricht helpt u daar graag bij. Hoe een echtscheidingsprocedure eruit ziet hangt in grote mate af van de manier waarop u getrouwd bent. In de meeste gevallen komt er een rechtbank aan te pas.

Als u in gemeenschap van goederen bent getrouwd worden gezamenlijke spullen en geld bij een scheiding verdeeld. Denk bijvoorbeeld aan vermogen, schulden, pensioen en verzekeringen. De gemaakte afspraken over deze verdeling worden schriftelijk vastgesteld in een echtscheidingsconvenant.

Hulp bij uw echtscheidingsprocedure

Een scheiding kan erg ingewikkeld worden. U kunt daarom de hulp van onze echtscheidingsbemiddelaar inschakelen. Die kan u ondersteunen bij grote beslissingen. Dat kan belangrijk zijn, want deze beslissingen kunnen veel gevolgen voor uw toekomst hebben.

De duur van uw echtscheiding hangt af van in hoeverre beide partners het eens kunnen worden. Als echtgenoten samen een verzoekschrift indienen kunt u sneller van elkaar scheiden.

Kiest u voor ons in Maastricht? Dan helpen wij u in het bereiken van overeenkomsten. Zo laat u de vaak vervelende scheidingsperiode sneller achter u.

Maak een afspraak voor ons gratis spreekuur

Wilt u meer weten hoe wij u in Maastricht bij uw echtscheidingsprocedure kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.